9 Φεβρουαρίου 2014 - Τεύχος 84
 

 

Οίνος ευφραίνει φρούτο

Η εταιρεία Quality Wines ειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση κρασιών από ιδιαίτερα φρούτα όπως το ρόδι, το βατόμουρο, τα κράνα, το κεράσι, η φράουλα, το βερίκοκο και το κυδώνι.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014
 

 

Εναλλακτική Γεύση

Το κρασί από φρούτα – όπως το ρόδι, το βατόμουρο, το κράνο, το κεράσι, η φράουλα, το βερίκοκο και το κυδώνι – είναι η πρόταση της εταιρείας Quality Wines, η οποία ,εκμεταλλευόμενη τη μακροχρόνια παράδοση στην παραγωγή κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών, παράγει με παραδοσιακές τεχνικές τη γεύση που εξιτάρει κάθε ουρανίσκο.

Ιανουάριος 2014
 

 

Quality Wines, γεύσεις πρωτόγνωρες και μοναδικές!

Η εταιρεία "Quality Wines" ιδρύθηκε στην Αθήνα έπειτα από την πολυετή και διαρκή αναζήτηση της οικογένειας Απικιάν για κάτι μοναδικό και ιδιαίτερα ποιοτικό στο χώρο των οινοπνευματωδών ποτών. Η "QualityWines" ειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση κρασιών από ιδιαίτερα και σπάνια φρούτα, όπως ρόδι, βατόμουρο, κράνο, κεράσι, βερίκοκο, κυδώνι και φράουλα. Η εξειδίκευση του οινοποιείου, η ποιότητα των πρώτων υλών, η παράδοση και το μεράκι συμβάλλουν καθοριστικά σε ένα τελικό αποτέλεσμα που μας ταξιδεύει σε πρωτόγνωρες και μοναδικές γεύσεις.

17 Δεκεμβρίου 2013
 

 

Κρασί από κυδώνι και από βερίκοκο; Μια νέα πρόταση για το γιορτινό τραπέζι

Εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παράδοση της στην παραγωγή κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών αλλά και τη σπουδαιότητα που έχουν τα φρούτα για τον ανθρώπινο οργανισμό, η εταιρεία Quality Wines έχει προχωρήσει στην παραγωγή κρασιού από φρούτα, όπως είναι το ρόδι, το βατόμουρο, η κράνα, το κεράσι, η φράουλα, το βερίκοκο και το κυδώνι.

Ιούνιος 2012
 

Το κρασί από ρόδι είναι γεγονός!

Αυτό το μοναδικό ποτό, είναι αποτέλεσμα της ζύμωσης του φρούτου, και παράγεται με παραδοσιακές τεχνικές, ίδιες με αυτές της οινοποίησης του αμπέλου, διατηρώντας την έντονη γεύση του φρούτου μαζί με τις υγιεινές και ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αποτελεί δε, μια πολύ σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών, θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών, πάντα βέβαια με υπεύθυνη κατανάλωση.

Το κρασί από ρόδι, αυτή την στιγμή παράγεται σε δύο τύπους, ημίγλυκο και ημίξηρο και στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και η παραγωγή του ξηρού.

12 Μαΐου 2012,
ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ από την Αφροδίτη Α. Καλομάρη 

 

Όλα ρόδι(να)

Μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο είναι το κρασί από ρόδι. Αυτό το κρασί, είναι αποτέλεσμα ζύμωσης του φρούτου και έπειτα παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια. Διατίθεται σε ημίγλυκο και ημίξηρο όπου το τελικό αποτέλεσμα σας ταξιδεύει σε πρωτόγνωρες γεύσεις.