..5-13 Σεπτεμβρίου 2015, Δ.Ε.Θ.

deth-1

Για μια ακόμη χρονιά η Quality Fruit Wines συμμετείχε στην Δ.Ε.Θ.

 

..2 – 5 Οκτωβρίου 2014, Ελληνικό.

ExpoAgrotic-ExpoFarm-2014

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η Εκθεση ExpoAgrotic & ExpoFarm 2014 όπου συμμετείχε η εταιρεία ‘Quality Wines’ με απόλυτη επιτυχία.

 

..6 – 14 Σεπτεμβρίου 2014, Δ.Ε.Θ.

deth-1

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14η Σεπτεμβρίου, η συμμετοχή της ‘Quality Wines’ στην 79η Δ.Ε.Θ.

 

..18 - 21 Απριλίου 2013, Ζάππειο Μέγαρο

10a

Η 7η διαδραστική πολυέκθεση ‘Γεύσεις και Ζωή’, ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις αναφορικά με την σπουδαιότητα και την επισκεψιμότητα της. Στον ιδιαίτερο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά τα κρασιά από ρόδι σε ημίγλυκο και ημίξηρο, και τα μοναδικά κρασιά από κυδώνι και βατόμουρο, αποσπώντας τον θαυμασμό και τις καλύτερες κριτικές.

 

..12 - 14 Απριλίου 2013, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 

9aΗ πρώτη έκθεση ελαιολάδου και οίνου ‘Ε-λάδι-οίνος 2013’ ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις αναφορικά τον αριθμό των επισκεπτών της. Η έκθεση, μοναδική στο είδος της, κάλυψε όλα τα προϊόντα ελιάς και οίνου, σε ένα χώρο 3.500 τμ. Εκεί οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά, τα πιο παραδοσιακά και ποιοτικά προϊόντα της γης..

..αφιερωμένη στην Δημοκρατία της Αρμενίας 25 Απριλίου 2012, Athens Intercontinental

 

8aΟι διοικητές του OSMTH Greece Αθηνών «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» και Πειραιώς «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α’» του Κυρίαρχου Ιπποτικού Τάγματος του Ναού των Ιεροσολύμων Μεγάλη Επικράτεια της Ελλάδος, στα πλαίσια των Διεθνών Σχέσεων και του πνεύματος «Να γνωρίσουμε τους Λαούς όλου του Κόσμου» διοργάνωσε μια σημαντική και ιδιαίτερη εκδήλωση αφιερωμένη στην Δημοκρατία της Αρμενίας.

..διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 20-22 Απριλίου 2012

7b

Η 5η διαδραστική πολυέκθεση ‘Γεύσεις και Ζωή’, ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις αναφορικά με την σπουδαιότητα και την επισκεψιμότητα της..

 

..διοργανώθηκε στο Ε.Κ.Ε.Π Μεταμόρφωσης στις 16-19 Μαρτίου 2012

 

6cΊσως η σημαντικότερη έκθεση του είδους της στην Ελλάδα, που διοργανώνεται κάθε 2η χρονιά. Το Οινόραμα είναι η μοναδική και μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου των ποτών. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν αμέτρητα κρασιά και να δουν από κοντά ενδιαφέροντα εκθέματα αναφορικά τον αμπελοοινικό εξοπλισμό.

..Αίγλη Ζαππείου 11 Δεκεμβρίου 2011

 

5aΜια ιδιαίτερη έκθεση, για πολύ ‘κλειστό’ και περιορισμένο κοινό, που διάρκεσε μία ημέρα στον πανέμορφο χώρο της ‘Αίγλης’ Ζαππείου. Όλοι οι μεγάλοι οινοποιοί της χώρας ήταν εκεί, και το κρασί απο ρόδι εκτέθηκε σε ένα κοινό που ήξερε γιατί αξίζει να ‘θυσιάσεις’ μια ολόκληρη χειμωνιάτικη Κυριακή.

..2ο Διεθνές Φεστιβάλ στις 25-28 Νοεμβρίου 2011

 

4aΜετά την επιτυχία του πρώτου διεθνούς φεστιβάλ, (2-5 Δεκεμβρίου 2010) ήταν αναμενόμενο να ακολουθήσει και το 2ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών προιόντων του κόσμου.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Quality Wines συμμετείχε στην έκθεση ‘Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου’ στο ΜΕC Παιανίας.

Σελίδα 1 από 2