Ιανουάριος 2014
 

 

Quality Wines, γεύσεις πρωτόγνωρες και μοναδικές!

Η εταιρεία "Quality Wines" ιδρύθηκε στην Αθήνα έπειτα από την πολυετή και διαρκή αναζήτηση της οικογένειας Απικιάν για κάτι μοναδικό και ιδιαίτερα ποιοτικό στο χώρο των οινοπνευματωδών ποτών. Η "QualityWines" ειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση κρασιών από ιδιαίτερα και σπάνια φρούτα, όπως ρόδι, βατόμουρο, κράνο, κεράσι, βερίκοκο, κυδώνι και φράουλα. Η εξειδίκευση του οινοποιείου, η ποιότητα των πρώτων υλών, η παράδοση και το μεράκι συμβάλλουν καθοριστικά σε ένα τελικό αποτέλεσμα που μας ταξιδεύει σε πρωτόγνωρες και μοναδικές γεύσεις.

Τα εν λόγω κρασιά (fruit wines), αποτέλεσμα της φυσικής ζύμωσης των χυμών των φρούτων, παράγονται με παραδοσιακές τεχνικές, ίδιες με αυτές της οινοποίησης της αμπέλου, διατηρώντας όμως παράλληλα την έντονη και ιδιαίτερη γεύση κάθε φρούτου, μαζί με τις υγιεινές και ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς αποτελούν μια πολύ σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών, θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών.

Μετά την ολοκλήρωση της φυσικής ζύμωσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές το κάθε κρασί περνά τη φάση ωρίμασης και "ηρεμίας" σε δρύινα βαρέλια. Τα κρασιά από φρούτα είναι ημίξηρα η ημίγλυκα και χωρίζονται σε λευκά (κυδώνι – βερίκοκο), ροζέ (κράνο – φράουλα) και κόκκινα (ρόδι – βατόμουρο – κεράσι).

Τα κρασιά αυτά πίνονται πολύ ευχάριστα δροσερά (μεταξύ 12-15 βαθμών) ως ποτά χειμώνα - καλοκαίρι, ενώ, για τους πιο τολμηρούς, συνοδεύουν άριστα πιάτα με ρύζι η πουλερικά (τα λευκά και ροζέ) και τυριά ή κρεατικά (τα κόκκινα).

Όλα τα κρασιά έχουν και μια συλλεκτική χειροποίητη φιάλη στο σχήμα του κάθε φρούτου.

Το οινοποιείο της ελληνικής εταιρείας "QualityWines" βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην Αρμενία, ενώ στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η σταδιακή μεταφορά της παραγωγής στην Ελλάδα.

Quality Wines
Νικολάου Πλαστήρα 123, Νέα Σμύρνη (γραφεία Αθηνών)
Τηλ./fax 213 0047764
Κινητό 6946 104928
www.qualitywines.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.